ادعا کرده من از کیفش کارت را برداشتم در محیط کار، چه جرمی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۸ #87525118

سلام من مبلغ ۱۶ ملیون به همکارم دادم ولی مدرکی ندارم الان که خودش گفته بیا کارتمو بگیر من رفتم گرفتم ولی شاهدی نیست که خودش کارتشو با رمز داده به من بعد اون مبلغ پولی رو که من میخواستم رفتم طلا گرفتم الان اون خانوم از من شکایت کرده گفته من کارشو در محیط کار برداشتم منم اون روزا با اون شیفت نبودم مدرک شیفتامو دارم الان میخوام بدونم من مجرم. چون از هر کی میپرسم میگن به جرم سرقت میندازنت زندان تروخدا بهم بگید چی میشه آخرش جرمش چیه باید چکار کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طرف مقابل که مدعی هست، باید اثبات کند که سرقت توسط شما انجام گرفته

قانونا کسی که ادعایی مطرح می‌کند باید اثبات ادعا خود دلیل مناسب ارائه دهد .و اصل برائت است
اما با توجه به حساسیت این پرونده شما نیز باید دلایل جمع آوری کنید.از جمله اگر روزی که خانم ادعا می‌کند وقوع جرم اتفاق افتاده.شمادر محل کار حضور نداشتید.از شرکت یا موسسه ای در آن کار میکنید بخواهید تا به شما نامه ای در این خصوص بدهد.و آن را به مرجع رسیدگی ارائه دهید

. اگر نتوانید این موضوع را ثابت کنید محکومیت شما قطعی است

مطابق قانون هرکس ادعایی را مطرح کند باید دلایلی برای اثبات ادعایش نیز ارائه نماید . در خصوص مشکل شما فارغ از تمام مسائل و واقعیت های موجود ، آنچه که در اولین برخورد به ذهن می رسد موضوع سرقت بوده و از این رو شما باید مدارکی برای اثبات موضوع دادن اختیاری کارت از سوی همکارتان ارائه نمایید . اگر نتوانید این موضوع را ثابت کنید تردیدی در محکومیت شما وجود نخواهد داشت .