اعتراض به رای قرار نهایی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳ #87457906

باسلام و احترام. حدود ۱ ماه پیش همسایه ما (حدود ۴ خانه آنورتر) ماشین خود را در خانه ما پارک کرده بود با وجود اینکه کنار خانه خودشان جای پارک است. با ادب و ملایمت درب خانه همسایه را زده و خواهان جابه جایی ماشین شدیم که همه خانواده همسایه بیرون آمده و دعوای لفظی و در نهایت منجر به ایراد ضرب و جرح، توهین و فحاشی و ارتکاب فعل حرام (کشیدن روسری از سر) توسط همسایه به ما شد. بلافاصله همسایه به پلیس زنگ زد و ادعای شکستن ناخن و ضرب و جرح و توهین کرد و از ما شکایت کرد. ما با توجه موارد مذکور که برایمان پیش آمده بود فردای آن روز به پزشک قانونی رفته و گواهی با نتیجه زخم حارصه و کبودی به علت اصابت جسم سنگین بر بازو را گرفتیم و منتظر اخطاریه زن همسایه شدیم. دعوا زنانه بوده است. زن همسایه نیز به پزشک قانونی رفته و طول درمان به دلیل زخم ناخن و زخم حارصه تا بهمن ماه امسال می گیرد. در همین حین چندین بار از طرف دادسرا ابلاغیه (شاکی زن همسایه) اومد که تحقیقات محلی و رودرو شود. با این شرایط ما نیز با وجود گواهی پزشک قانونی از زن همسایه و برادرش شکایت کردیم و با وجود شهود، تحقیقات کلانتری، گواهی پزشک و اقرار زن همسایه دادسری در پرونده ای که ما شاکی بودیم رای به جلب دادسری برای زن همسایه و رای به قرار منع تعقیب برای برادر زن همسایه صادر کرد در صورتیکه دادیار به اشتباه کشیدن روسری از سر را اشتباها به کشیدن چادر از سر و به شخص ثالث نسبت داده بود و همین طور سلب آسایش و مزاحمت به دلیل پارک ماشین همسایه درب خانه ما را قرار به منع تعقیب کرده است. *************** درخواست بنده این است که اکنون در پرونده اول (شکایت ما از زن همسایه) بنده خواهان اعتراض به رای قرار نهایی شامل (رای به جلب دادسری و رای قرار منع تعقیب) هستم با وجود اینکه رای جلب به دادسری به نفع بنده است ولی به اشتباه دادیار، کشیدن روسری از سر و سلب آسایش قید نشده است. آیا می توانم در حالت کلی به قرار نهایی اعتراض کنم که (رای به جلب دادسری و رای قرار منع تعقیب) را در دل خود دارد یا باید هر کدام را جداگانه اقدام کنم؟ اصلا می توانم به رای جلب دادسری اعتراض کنم؟ یا اصلا نیازی به اعتراض به رای جلب دادسری ندارم؟ ****************** در جلسه آخر پرونده دوم (شاکی زن همسایه است) نیز در کلانتری زن همسایه شاهدی نتوانست بیاورد و اکتفا به تحقیقات محلی کرد که نتیجه تحقیقات محلی نیز با اطلاع همسایگان به بنده نتوانست شاهدی برای زن همسایه باشد. الان منتظر اتمام طول درمان زن همسایه هستیم. ***************سوال بنده در پرونده دوم (شکایت زن همسایه) این است که با وجود عدم شهود و تحقیقات کلانتری و انکار ما جهت ضربه به زن همسایه، آیا هنوز باید آن پرونده ادامه داشته باشد؟***************** لطفا مساعدت فرمائید. سپاس.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به قرار منع تعقیب اعتراض کنید که قرار مذکور توسط دادگاه کیفری دو بررسی شود در خصوص شکایت زن همسایه هم به سادگی احراز میشود چون به هر حال شما مدعی ایراد ضرب و ستم از سوی ایشان می باشید و وی نیز مدعی است که جراحت وارده در نتیجه همان دعوی میباشد که گواهی پزشکی قانونی نیز مؤید زمان ایجاد جرح میباشد از حیث دیه؛دیه شما مبلغ دو میلیون و صد و شصت هزار تومان بیشتر از ایشان میباشد البته بنا بر اظهارات خودتان