اگه برم از طریق دادگاه اذن ازدواج بگیرم؛ به پزشک قانونی معرفی خواهم شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #87453074

سلام.
من چند سال پیش با پسری اشنا شدم به قصد ازدواج، متاسفانه بکارتم و از دست دادم، و این رابطه بعد مدتی تموم شد، الان خواستگار دارم و از همه نظر خوبه و خیلی هم و دوس داذیم، ولی خونوادم مخالفت میکنن،من اگه برم از طریق دادگاه اذن ازدواج بگیرم کاری به بکارتم نداره؟ چون نمیخوام کسی بفهمه من بکارتمو از دست دادم دادگاه میفرسته پیش متخصص یا پزشکی قانونی؟خیلی ناراحت این موضوعم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا از دادکاه درخواست ازدواج کنی پدرت را احضار می کنند
دوما پزشگی قانونی هم نفرستند
خانواده پسر به پزشگ خواهند برد تا سلامت باکره بودنت را بگیرند

سلام
گواهی پزشکی در این خصوص لازم است

با درود
اگر باکره نباشید میتوانید اقدام کنید، لیکن خواهند فهمید.