چگونه میتوانم در مورد شخص مجهول الهویت تقاضای دعوی و بازخوانی اطلاعات دوربین را بنمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۶ #87441155

درود خدمت اساتید گرامی
شخصی در بزرگراه با خودرو بنده تصادف کرده و متواری شد و بنده موفق به برداشتن پلاک خودرو ان شخص نشدم با پلیس تماس گرفتم و تقاضای صورت جلسه و یا کروکی کردم ولیکن با توجه به نبود شماره پلاک طرف مقابل پلیس در محل حاضر نشد و برای تقاضای بازبینی دوربین با توجه به وجود دوربین بزرگراه در محل گفتند که نیاز به دستور قضایی دارد.چگونه میتوانم در مورد شخص مجهول الهویه تقاضای دعوی و بازخوانی اطلاعات دوربین را بنمایم
با سپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شکایت در دادسرا می توانید درخواست دستور باز بینی دوربین را از قاضی بخواهید

با سلام، از طریق شکایت به دادسرا می‌توانید تقاضای بازبینی دوربین‌های نظارتی و مشخص شدن مشخصات خودروی مذکور نمایید.

درود بر شما
از طریق دادسرا اقدام به شکایت تصادف رانندگی کنید وتقاضای بازبینی را انجا مطرح کنید.

با اعلام شکایت در دادسرا میتوانید تقاضای پیگیری موضوع و شناسایی مالک خودروی خسارت زننده به خود را بکنید .

درود
با گزارش پلیس راهنمایی و رانندگی در مرجع قضایی طرح دعوی کنید و سپس چک کردن دوربین بزرگراه را درخواست نمایید‌.