طرح دعوی ابطال قرارداد مالی و صدور دستور موقت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۷ #87437

با سلام و احترام در یک قرارداد فی مابین بعد از انجام نصف مراحل نفر دوم بدون دلیل انصراف دادند و مبلغ 5 میلیون تومان پیش پرداخت داده بودند با عنایت به اینکه بنده به تعدات خود عمل کرده ام و در قرار داد هم قید شده است ولی در اسفند 96 درخواست تامین خواسته داده بودند که بعد از 10 روز به دلیل عدم طرح دعوی از طرف نفر دوم رفع اثر شد و اکنون طرح دعوی ابطال قرارداد مالی و دستور موقت داده است با عنایت به اینکه نفر دوم نمیتواند مستقیم قرارداد را فسخ کند جهت دفاع از خودم چه کاری انجام دهم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد به صورت کامل منعقد نشده باشد پشیمانی ایشان به معنای فسخ نمیباشد و مطابق اراده خود میتوانسته اند پشیمان شوند.