گفته اند که جز حریم خصوصی شما حساب نمی شود؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۴ #87423389

بنده دارای نورگیر ۱۲ متری در طبقه اول هستم که در سندم قید شده است که دارای درب و پنجره به این نورگیر که فقط مختص بنده است و دیگران حق رفت و امد به ان را ندارند و فقط واحدهای دیگر پنجره ای رو به این نورگیر دارند که بخاطر مشرف نبودن از سطح زمین ۱.۷۰ س م ارتفاع دارد همچنین پنجره هایی از سمت پاگرد به داخل نورگیر باز میشود که برای دیده
نشدن در ان قسمت بدون اینکه مانع از نور و تهویه واحدی شوم یک گونی رنگی با نخ درقسمتی از نورگیر وصل نموده ام و هیچ سازه و کاری خلاف قوانین اپارتمان انجام نمیدهم و فقط برای پهن کردن لباس از ان استفاده میکنم و یا مقداری وسیله که هیچ گونه مزاحمتی برای کسی ایجاد نکرده است و جلوی نور و تهویه هیچ واحدی را نگرفته است گذاشته ام حال یکی از افراد ساختمان که در طبقه اخر ساختمان هستند ادعا کردند که شما حق استفاده و رفت و امد در نورگیر را ندارید چون در سند من گفته این نورگیر مشاع است و تصرف عدوانی در ان کرده اید و گفته اند که جز حریم خصوصی شما حساب نمی شود و من میتوانم هر موقع دلم خواست چیزی زیر پایم بگذارم و به کفی که در اختیار شما هست نگاه کنم میخوام بدانم ایا حرف ایشان درست است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالکیت نورگیر ساختمان مشاعی بوده ولی حق استفاده اختصاصی متعلق به واحد طبقه اول است . برای استفاده اختصاصی از پاسیو و نورگیر منع قانونی ندارید ولی برای ایجاد تغییرات مانند زدن سقف و ..... نیازمند رضایت تمام مالکین می باشید .

چون طبق صورتمجلس تفکیکی فقط واحد شما دسترسی دارد،میتوانید بدون ایجاد مزاحمت و تغییرات از آن استفاده کنید.

درود
اگردجز اختصاصی قسمت شما است می توانید هر تصرفی انجام دهید.