آیا باید برویم حقوقی اعتراض کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #87369904

باسلام خدمت وکلای عزیز.
شخصی از آبادان از طریق دایرکت بنده ( ساکن اصفهان ) در پیج اینستاگرام به معرفی محصول خود پرداخته و بعد از دیدن پیج محصولات ایشان ( که همه فیک و ساختگی و کپی است ) متاسفانه اقدام به خرید محصولات این پیج به صورت پرداخت کارت به کارت نمودم. در دفاتر قضایی به جرم (تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری) شکایت کردیم و مدارک استعلام بانکی و اطلاعات طرف مقابل ( اسم پدر _کد ملی - ادرس منزل و...) را به دادیار دادیم. امروز قرار نهایی منع تقیب صادر کرده که : با توجه به ارتباط متهم با شاکی از طریق اینستاگرام و توافق با متهم، اقدام به خرید کالا و واریز ثمن معامله به حساب تعرفه شده متهم نموده و متهم از تحویل کالا امتناع نموده است. لذا با توجه به اینکه شاکی خود اقدام به انتقال وجه به عنوان ثمن معامله به حساب بانکی متهم نموده است و نوعا افراد جامعه به محض مشاهده آگهی در فضای مجازی مبادرت به انتقال وجه نمی نمایند و فریب نوعی منتفی است و نظر به حاکمیت اصل برائت، موضوع فاقد وصف مجرمانه است و شاکی جهت مطالبات خود می تواند به مراجع حقوقی مراجعه کند.
لطفا وکلای عزیز خواهشمند است در خصوص موارد ذیل توصیه های خود را مطرح نمایند. خیلی سپاس
اینکه ۱-آیا اگر اعتراض کنیم مثمر ثمر است یا نه و ۲- در چنین مواقعی آیا باید بریم حقوقی اعتراض کنیم چون دفتر قضایی به کیفری ارجاع داده تا نریم آبادان شهر متهم؟ ۳-اگر حقوقی اعتراض کنیم پرونده به آبادان میره و باید بریم اونجا؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات وصف مجرمانه کلاهبرداری پیچیده و دارای عوامل متعددی است، لذا با وجود آنکه ممکن است رفتار فروشنده کلاهبرداری باشد، لیکن اثبات آن با ادله ضعیف موجود سخت مینماید.
دادخواست حقوقی با عنوان الزام به تحویل مبیع یا فسخ و عودت وجه برای شما ممکن است، هرچند حتما در دادگاه محل خوانده می بایست اقامه دعوی نمایید

کلاهبرداری است و قرار منع تعقیب به دلایل متعدد شایسته نقض می باشد.

قرار صادره صحیح بوده و اعتراض به آن بی نتیجه است . شما برای استرداد وجه خود با اولا - عدم انطباق محصول معرفی شده با کالای ارسالی را اثبات نمایید . ثانیا- اقدام به تقدیم دادخواست مطالبه وجه را بنمایید .

بله درصورتی که حقوقی اقدام کنید دادگاه شهر محل خوانده صالح می باشدو به نظر اعتراض کنید و شیوه های فریب را که منجر به اغفال شما وبردن مال شما گردیده را مد نظر جهت اعتراض قراردهید