حکم دادگاه در خصوص خرید مال محجور چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۶۳ #87362

با عرض سلام
پدر بنده مالک دو دانگ از پلاک پدری خویش بوده و برادر وی که محجور نیز میباشد نیز صاحب دو دانگ دیگر و خواهرشان صاحب دو دانگ دیگر میباشد که مجموع شش دانگ میشود
درسال ۸۲ پدر سهم خواهر خود را با مبایعه نامه دستی خریداری میکند و در یک مبایعه نامه دیگر سهم برادر خود که محجور بوده و قیم ایشان مادرشان بوده را خریداری میکند و خواهرشان نیز به عنوان شاهد امضا میکند و شروع به ساخت مینماید در سال ۸۶ سند به نام وراث(پدربنده.خواهرشان.برادرمحجورشان)میخورد که خواهر طبق مبایعه نامه مجبور میشود سند را به نام بزند اما سند محجور را پیگیری نمیشود
درسال ۹۳ قیم از مادر گرفته شده و خواهر قیم میشود و مادر نیز فوت میکند
اکنون در سال ۹۶ خواهر شکایت کرده که چون قیم است وسند به نام محجور است باید اپارتمان را خالی کنید و شکایت نموده
الان حکم صادر شده که پدر بنده باید اپارتمان را تحویل قیم داده و از سال ۸۶ تا اکنون چون تصاحب ملک کرده مبلغ۱۵۰میلیون هم با انها بدهد
پس تکلیف این مبایعه نامه که نوشته شده و امضا و اثر انگشت دارد چه میشود؟
لطفا کامل جواب دهید

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محجور که نمیتواند مبایعه نامه تنظیم کند. قیم او باید آنرا تنفیذ کند. لذا اگر قیم در خصوص اموال محجور تفریط کرده باشد و یا موجب شود که حق محجور از ماترک کامل به او تعلق نگیرد معامله باطل است. در خصوص فروش اموال غیر منقول محجور هم باید اجازه نماینده دادستان باشد. (به دلیل رعایت حال و منافع محجور) لذا در آن زمان پدر شما اینکار را نکرده است.