حدود پانزده سال در اراضی پدر کار کردم، چطور برای دریافت حقوقم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #87360698

سلام.
لطفا پاسخی تکمیلی بفرمایید
بتوانم تصمیم بگیرم من از زمانیکه یادم میاد زمینهای پدرم را برادر بزرگ میکاشت بصورت نصف کاری و ما هم کار میکردیم منحای ایام کودکی حداقل از پانزده سال پا به پای ایشان در تمام امور بودم حتی روزهایی اون بود من بودم و هر کاری اون یکرد من همانندش انجام میدادم ولی از درامد چیزی نصیب من نبود او نصف محصول میبرد و از نصف مخصول پدر هم املاک میخریدیم و عملا حتی من از لوازمات زندگی کاستی داشتم بماند حق و سهم. و چند سال اخر هم به تنهایی تمام مزارع اداره کردم و درامد را بخاطر اختیاح پدر به ایشان دادم و حساب کتابی نکردیم و اکتون پدر فوت شده من چگونه میتوانم ادعای حقم کنم عملا تمام زندگی من هیچ شده حدود پانزده سال در اراضی پدر کار کردم بیشتر از همه هیچ حقی نگرفتم هیچ
تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با اثبات اینکه اعمال انجام شده را تبرعی انجام نداده اید می توانید از وارث دستمزد خود را مطالبه کنید.

شما باید ثابت کنید ک تلاش و زحمات شما در اراضی پدرتان در تمام این سالها ب قصد تبرع نبوده و همچنین مزد و حقوقی نیز در قبال آن دریافت نکرده اید بنظر وجود شواهد و شهادت آنان ب شما در این زمینه کمک موثری خواهد کرد

ماده ۳۳۶ – "هرگاه کسی برحسب امر دیگری اقدام بعملی نمایدکه عرفا برای آن عمل اجرتی بوده و یا آن شخص عادتا مهیای آن عمل باشد عامل مستحق اجرت خود خواهد بود مگر اینکه معلوم شود که قصد تبرع داشته است."مطابق این ماده بایداثبات کنید که مقصودشما ازکاردرزمین اجرت بوده .

بسیار بعید هست بعد از گذشت اینهمه مدت بتونید ثابت کنید که کار شما به دستور پدر و برای درآمد بوده ، بهرحال شما طوعا اقدام کردین و از قبل اون منتفع شدین

با اهدا سلام هر کس میتواند اگر عملی را رایگان برای دیگری انجام نداده باشد استیفا کند اجرت المثل کارهایی که انجام داده است
درصورتی که با دستور پدر انجام داده باشید و عرفاا هزینه داشته باشد حق الزحمه را را دریافت کنید اگر شاهدی دارید به استناد شهود ثابت کنید

شما میتوانید درصورت داشتن شاهد یا هر ادله دیگری که بتوانید ثابت کنید که به دستور پدر کار کردید وهیچ مبلغی دریافت نکرده اید میتوانید به وراث مراجعه ودستمزد دریافت کنید

درود
با اثبات اینکه اعمال انجام شده را تبرعی انجام نداده اید می توانید از وارث دستمزد خود را مطالبه کنید.