با پرداخت نکردن نفقه؛ میتوانم طلاق یکطرفه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #87347427

سلام همسرم ۶ ماهه نفقه نداده وارد ۷ماه شده و الان پیام داده میگه شماره کارتو گم کردم بده میخام نفقه تو بدم با توجه به اینکه خونه هم نگرفته و نفقه پسرم رو هم دو ماهشو فقد داد من تصمیمم طلاق یکطرفه بود تکلیف چیه ایا باید کامل نفقه رو بده هم خونه هم نفقه های نداده رو با توجه به اینکه هدفش آزار دادن من هست که از مهریه مبگذره هرچند من اقدامی نکردم برای مهریه
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بله امکان پذیر است

شرایط طلاق در قانون احصاء شده ..که یکی از آن شرایط عدم دادن نفقه به مدت ۶ ماه است که با حصول این شرایط می توان در خواست طلاق نمود

با سلام
بهتره ابتدای کار به ایشان اظهارنامه بدید مبنی بر اینکه نفقه ی شما و فرزندتون رو واریز کنند. سپس دادخواست نفقه به طرفیت ایشون طرح کنید و همچنین شکایت کیفری ترک انفاق.
پس از طی مراحل قانونی و محکومیت ایشان در صورتی که نفقه ی شمارو پرداخت نکردند میتونید دادخواست طلاق از بابت عسر و حرج بدید.

با سلام. طبق مواد قانونی زیر شما می توانید حق طلاق بگیرید.

طابق ماده ۱۱۱۱ قانون مدنی زن می تواند در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه ، به محکمه رجوع کند . در این صورت محکمه
میزان نفقه را معین و شوهر را به دادن آن محکوم خواهد کرد . همچنین ، طبق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه ، زن می تواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر را اجبار به طلاق می نماید . همچنین است در صورت عجز از دادن نفقه .

سلام
با اثبات پرداخت نکردن نفقه؛ می توانید دادخواست طلاق ثبت کنید

باسلام درصورتی که نفقه پرداخت ننماید و ۶ماه گذشته باشد میتوانید به استناد عدم پرداخت واثبات عسروحرج دادخواست طلاق به دادگاه ارائه نمایید.

با سلام.اگر شما قصد گرفتن طلاق دارید باید اول عدم پرداخت نفقه را ثابت نمایید و به استناد عدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق دهید .