دوستم از موتورم افتاده و دستش صدمه دیده آیا می تواند از من شکایتی کند با اینکه در زمان حادثه نبودم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۶ #87347420

سلام چند روز پیش دوست دخترم از ترک موتورم افتاد زمین و ساعد دست چپش شکست بعد از تماس با اورژانس به من گفت اورژانس اومد تو برو میگم موتور بهم زده و فرار کرده،بعد از اینکه پلیس و اورژانس اومدن من رفتم الانم فقط میدونم بیمارستان بستری هستش وعمل کرده تو دستش پلاتین گذاشتن.
خواستم بدونم آیا میتواند شکایتی بر علیه من بکند واگر اینکارو کرد من تو دادگاه چی باید بگم باتوجه به اینکه محل حادثه رو ترک کردم؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می تواند از شما شکایت کند

شخص مصدوم همان دوست شما میتواند از شما شکایت کند چون شما محل حادثه رو ترک کرده اید کار برای شما سخت تر شده چون در صورت شکایت کروکی هم وجود نداره ونمیدانید گزارش اورژانس و صورتجلسه 110 چطور نوشته شده است پس جواب قطعی نمیتوان گفت

با سلام ووقت بخیر
میتونه شکایت کنه ولی باید ادله داشته باشه که توسط شما صورت گرفته و بتونه ثابت کنه درغیر اینصورت منوط به نتیجه نیست