ین اعتراف من که بعد از رای نهایی دادگاه انجام شده تبعات و جرم سنگینی داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #87332010

با عرض سلام
حدودا سه سال قبل برادرم که راننده لودر بود در حین کار شخصی رو به طور غیر عمد زیر گرفت ولی خوشبختانه طرف جان سالم به در برد ولی صدمات جدی از جمه شکستگی های قفسه سینه پا و جراحات شدیدی به وی وارد شد و چند ماهی در بیمارستان بستری شد میخواهم این را عرض کنم که به این خاطر که لودر بیمه نبود و برادرم نیز گواهینامه نداشت سریعا در همان لحضه که این اتفاق رخ داد یک کامیون که بیمه داشت و بنده که گواهینامه رانندگی داشتم با اصرار برادرم خودم را به عنوان عامل این اتفاق جا زدم و به نوعی صحنه سازی شد و من از همان ابتدا راضی به انجام اینکار نبودم و چون مجبور بودم بنا به دلایلی این حادثه را به گردن گرفتم و حالا بعد از چند سال که شخص آسیب دیده دیه اش را از بیمه دریافت کرده بنده رفتم به دادگاه و به عمل خودم و اینکه این حادثه صحنه سازی بوده اعتراف کردم چون اون زمانی که من این حادثه رو به گردن گرفتم و مجبور بودم ولی حالا دیگه هیچ دلیلی نمیبینم که تا آخر عمرم مدیون باشم. در کل میخاستم بدونم این اعتراف من که بعد از رای نهایی دادگاه انجام شده تبعات و جرم سنگینی داره و آیا نیاز به وکیل دارم یا نه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تبعات سنگینی دارد و کارهای خود را با مشورت انجام دهید.