طلای خریداری شده برای عروس متعلق به کیست ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۸۹۳ #87300553

همسرم طلاهای منو از خونه سرقت کرده. نصف این طلاها رو برای خرید عروسی خریداری کرده بوده. ایا این طلا متعلق به ایشان است یا من؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در روابط زوجین بحث از سرقت تقریبا منتفی است و همچنین طلاهای خریداری شده متعلق به فردی است که در فاکتور قید شده است و اگر هدیه بوده باشد نیز قابل استرداد است

با درود فراوان
طلاهای هدیه هبه است و در صورت وجود قابل استرداد است .
طلاهای الباقی که خریده اید متعلق به شماست .

سلام طلاهایی که خودش خریده متعلق به خودش است طلاهایی که هدیه بهش داده شده هبه است .

ابتدا باید عرض شود ادعای شما مبنی بر سرقت طلاها توسط همسرتان با توجه به رابطه زوجیت به نتیجه نخواهد رسید و اینکه طلاها متعلق به شما خواهد بود ولیکن همسرتان می تواند در صورت موجود بودن طلاها با استناد به فاکتور و شهادت شهود طلاها را استرداد کند.

طلاهایی که خریداری شده با توجه به فاکتور خرید متعلق به شخصی که اسم فرد در فاکتور درج شده