آیا از نظر حقوقی بهتر است که زودتر از ایشان شکایت کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۶ #87275051

با سلام، بعد از فوت پدرم، برادرم شرکتی تاسیس کرد که بدون کسب اجازه از اینجانب و خواهرم، آدرس خانه وراثتی را که مادرم و برادرانم به عنوان آدرس شرکت در روزنامه رسمی ثبت نمود. سالها از این اتفاق گذشت تا به طور اتفاقی متوجه موضوع شدم. در حال حاضر نگران عدم پرداخت مالیات و یا بیمه توسط ایشان می باشم. ضمنا آیا از نظر حقوقی بهتر است که زودتر از ایشان شکایت کنم یا خیر؟ و یا اصولا چه اقدامی می بایست انجام گیرد؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعلام ادرس، ملاک مالیات نیست بلکه خود شخص مدیر عامل برای پرداخت مالیات مسوول است و ارتباطی به شما ندارد.

خیر اعلام ادرس ملاک مالیات نیست بلکه شخص مدیر عامل برای پرداخت مالیات مسوول خواهد بود

سلام
صرف اعلام آدرس بعنوان اقامتگاه شرکت ،مالک مسئولیتی در قبال بدهیهای شرکت ندارد و در صورت وجود بدهی مالیاتی در صورت تقسیم نشدن ملک مزبور بین وراث ،فقط نسبت به سهم نامبرده سازمان امور مالیاتی میتواند اقدام کند نه همه ملک.

اعلام آدرس ارتباطی به بحث مالیات و دارایی ندارد . شخص مدیرعامل شرکت مسوول پرداخت مالیات خواهد بود.

سلام
هیچی اگر بدهکار باشد فقط سهم الارث ایشان مصادره می شود