آیا ادعای خسارت بیشتر با فاکتور و پس از رای کارشناس بیمه صحیح است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #87267645

با سلام و خسته نباشید
بنده تصادفی با پژو پرشیا مدل ۹۲ داشتم و مقصر شناخته شدم و کارشناس بیمه خسارت وارده را ۷.۱۰۰ میلیون تعیین کرد با اینکه سقف تعهد بیمه من ۷.۷۰۰ بود. خسارت دیده پس از اخذ مبلغ و تعمیر ماشین ادعای هزینه بیشتر داشت و با مراجعه به حل اختلاف کارشناس مبلغ ۲.۲۰۰ میلیون خسارت و ۴.۲۰۰ میلیون افت قیمت تعیین کرده در حالی که کارشناس فقط عکسهای ماشین تصادفی و ماشین تعمیر شده بعد از ۳ ماه را مشاهده کرده . آیا ادعای خسارت بیشتر با فاکتور و پس از رای کارشناس بیمه صحیح است ؟ و سوال بعدی اینکه مبلغ ۴.۲۰۰ میلیون برای پرشیا ۹۲ که ادعای بدون رنگ بودن دارد منطقی است ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت بیمه خسارت افت قیمت را نمی پردازد و‌این خسارت برعهده مقصر حادثه است، میتوانید به نظریه ی کارشناسی اعتراض کنید.

درود برشما
افت قیمت در مورد خودرو های ایرانی و بالای ۵سال عمر محاسبه نمیشه

درود برشما
افت قیمت در مورد خودرو های ایرانی و بالای ۵سال عمر محاسبه نمیشه

درود برشما
افت قیمت در مورد خودرو های ایرانی و بالای ۵سال عمر محاسبه نمیشه