آیا برای صورت مجلس؛ باید نامه دادگاه باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #87261651

با سلام ،
آیا صورت مجلس تفکیکی برای واحد های آپارتمانی که برای تهیه سند اولیه تکی هر واحد تنظیم می شود؟ آیا قابلیت اکتاف کردن دارد؟ بنده واحد آپارتمانی را از یک مالک خریداری کردم که ۴ طبقه و ۸ واحد هست که دارای سند - پایان کار- نقشه و پروانه بوده و در هنگام معامله این ها اخذ شده و درست و قانونی بود و در پایان کار تعداد واحد ها ۸ واحد اشاره شده است اما الان سازنده اعلام می کند میخواهد طبقه ۵ را بسازد و به رضایت من نیاز ندارد میگوید در زمان تنظیم صورت مجلس از مالک قبلی رضایت گرفته است مالک قبلی هم شفاهی به من اعلام کرده رضایت نداده است و حتی در مبایعه نامه هم چیزی در مورد رضایت برای من نوشته نشده است . در ضمن میخواستم بدانم آیا با صورت مجلس که در هیچ معامله اخذ نمی شود و حتی به شهرداری مراجعه کردم چند روز قبل ندادند گفتند صورت مجلس مال شهرداری است و برای اخذ باید نامه دادگاه باشد. آیا می شود به رضایت من نیاز نداشته باشد؟ در ضمن هنوز از شهرداری مجوزی در زمان مالک قبلی اخذ نشده است و اگر بخواهد امروز درست کرد باید الان از شهرداری مجوز اخذ کند در این صورت این سند مالکیت من به چد دردی می خورد اگر من نمیتوانم مخالفت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- برای احداث طبقه پنجم باید رضایت شما اخذ شود .
-- برای دریافت صورتمجلس تفکیکی نیازی به دستور دادگاه نبوده و میتوانید به اداره ثبت اسناد مربوطه مراجعه و با استناد به سند مالکیت خود درخواست کپی از صورتمجلس تفکیکی را بنمایید .

سلام
با توجه به وجود پایان کار و اسناد تفکیکی، ادعای سازنده به نظر موجه نمی رسد. ضمنا اسناد تک برگی بعد از صدور صورتمجلس تفکیکی صادر می گردد. لذا اکنون باید صورتمجلس تفکیکی موجود باشد و از طرفی سازنده برای اثبات ادعای خود مبنی بر این که اجازه احداث طبقه پنجم را دارد، بایستی دلیل اقامه نماید. ضمنا برای اخذ صورتمجلس تفکیکی از دفاتر خدمات الکترونیک شهر، نیازی به نامه دادگاه نبوده و وجود سند یا نظایر آن کفایت می نماید.