تمدید گواهینامه با وکالت امکانش میباشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۶۴ #87261580

سلام با وکالتنامه امکان تمدید گواهینامه شخصی که نیست رو انجام داد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر تمدید گواهینامه نیازمند معاینات پزشکی دارد که حضور شخص الزامی است

سلام بلی امی وکالت محضری باید باشد

با توجه به معاینات پزشکی شخص متقاضی تمدید باید حضور داشته باشد.

خیر این امر قائم به شخص میباشد و حضور شخص برای انجام معاینات پزشکی الزامی است .لذا با وکالت قابل انجام نمیباشد.

با سلام
خیر،زیرا برای انجام امور و معاینات پزشکی حضور شخص الزامی است

خیر
حضور شخص برای انجام معاینات وآزمایش الزامی است

خیر . از آنجا که تمدید گواهینامه رانندگی مستلزم معاینات پزشکی است لذا حضور شخص متقاضی الزامی میباشد .