برای پروانه کسب اقدام کردم همگی همکاری کردن به غیر از یکی از برادرانم؛ چه دادخواستی ارائه دهیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۰ #87217918

اینجانب یکی از وراث پدرم هستم با توجه به گواهی حصر وراثت مغازه را از بقیه وراث خریدم و پول همه را پرداختم سند عادی و دارای کد رهگیری است در قولنامه ذکر شد که کلیه وراث برای نقل و انتقال مالیات همکاری کنند حال برای پروانه کسب اقدام کردم همگی همکاری کردن به غیر از یکی از برادرانم از این کار امتناع میکند چه داد خواستی ارایه دهیم ودر کل چه کار کنیم

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام بر علیه ایشان ارائه بدهید.

با درود علیه ایشان طرح دعوا نمائید

درود دادخواست الزام بر علیه برادر خویش اقامه دعوی نمایید

باسلام میتوانید به صورت برادرانه و میانجیگری ازایشان بخواهید تاباشما همکاریرنماید درغیر اینصورت راهی جز تنظیم دادخواست و الزام قانونی نخواهید داشت.

با سلام
از طریق تنظیم دادخواست الزام بر علیه برادر خویش اقامه دعوی نمایید

با سلام و احترام آیای از همه وراث خریداری کردید از داداشی که همکاری نمیکند چی به چه صورت خریداری نموده اید اگه خریده اید به چه صورت پرداخت نموده اید اگه حاضر به فروش نباشد از بقیه وراث وکالت فروش بگیرید و نسبت به داداش معترض یه درخواست تفکیک به شهذثرداری داده شود با موافقت شهرداری سپس دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت داداش معترض داده شود که سهم ایشان خیرداری شود و سند بخورد