منع اشتغال زوجه ناشزه از طرف شوهر امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۴۸۳ #87157

سلام
تشکر از سایت خوبتون
من با همسرم اختلاف دارم و مهریه رو به اجرا گذاشتم و جهزیه رو استرداد کردم. ایشون هم عدم تمکین و ازدواج مجدد رو از دادگاه گرفتن
قصد آزار و تهدید فشار گذاشتن من برای بخشش مهریه و طلاق رو دارن
میخاستم بپرسم آیا میتونن که جلوی اشتغال من رو بگیرن؟
من بصورت خصوصی در آموزشگاه زبان تدریس میکنم
میتونن بیان آبروریزی کنن؟
دادگاه در چه صورت بهش رای میده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیرنمی تواند
 اینکه اختیار شوهر بر منع اشتغال زن محدود به تحقق یکی از این دو شرط است : شغل زن مصالح خانوادگی را تحت الشعاع قرار دهد و یا به حیثیت زن یا مرد خلل وارد آورد. پس در نتیجه هر مردی به هر بهانه ای نمی تواند زن را از اشتغال به شغل محروم دارد

در صورتیکه شما از قبل شاغل باشید و کار شما ممانعتی با شئونات خانوادگی و اجتماعی ایشان نداشته باشد نمیتوانند شما را از کار منع کنند. در صورت آبروریزی میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.