شروع به سرقت در مورد ربودن غیر مشمول سرقت، جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۲ #87146900

با سلام
برای بنده از دادسرا ابلاغیه ای جهت دفاع از اتهام انتسابی شروع به سرقت آمده است که در آن گفته شده ضامن معتبر داشته و میتوانید وکیل نیز داشته باشید ولی من ضامن ندارم.
اگر من ضامن نبرم آیا مرا زندانی می کنند؟
در حالی که این اتهام از نوع ربودن غیر مشمول سرقت میباشد یا به عبارت دیگر بنده عمل تقاص انجام داده ام، یعنی در جلوی چشم مغازه دار گرویی سماور برداشته تا امانتی من را پس بدهند که به دلیل ضرب و جرح ایشان موفق به اینکار نشده ام، البته وجود امانتی در نزد ایشان به خاطر اقرار خود او برای دادیار محرز میباشد.

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر جلوی ایشان اینکار را کرده اید سرقت نبوده اما عمل تقاص هم پذیرفته نیست به ه روی بای وثیقه یا ضامن معتبر معرفی نمایید

با توجه به اقرار شاکی عمل شما تقاص است ولی بایستی ضامن کاسب یا کارمند با خود ببرید در غیر اینصورت بازداشت میشوید

قطع نظر ازنوع اتهام ، اگر ضامن نبرید بازداشت می شوید .‌وتازمانی که ضامن نبرید همچنان‌ در بازداشت خواهید ماند .

سلام اگر ضامن نداشته باشید در بازداشت می مانید . کسی حق ندارد برای وصول طلب خود از دیگری مالی ببرد و گرو بگیرد مگر این که این مال با موافقت طرفین و به عنوان رهن در ید طلبکار قرار بگیرد .

سلام

اگر از شما کفیل خواستند و معرفی نکنید بازداشت خواهید شد.
به هر حال دفاعیات خودتان را مطرح کنید و تاکید کنید که قصد سرقت نداشتید.

اگر در جلوی ایشان اقدام به اینکار کرده اید جرم شما سرقت محسوب نمی شود.

خوب اگر جلو چشم مغازه دار برداشتی عمل سرقت میست ولی در هرصورت شما بایستی ضامن یا وثیقه ای داشته باشید در غیر این بازداشت موقت میشی