می خواهم بابت این مزاحمت اقدام به شکایت نمایم؛ چطور اقدام بکنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۰۹ #87114189

با سلام
آپارتمانی در سال ۹۴ خریداری کردم به انضمام یک قطعه پارکینگ به مساحت ۱۱ متر مربع واقع در شمال غربی طبقه همکف طبق سند به دلیل نوع قرارگیری پارکینگ فضای زیادی برای عقب گرد و خروج خودرو وجود داره که طی ۴ سال توسط یکی از ساکنین واحد دیگر اشغال شده به دلیل مراعات و احترام در حق همسایگی تا کنون پیگیری نکرده ام اما چندین بار متذکر این موضوع که خودرویشان مزاحمت برای تردد اینجانب ایجاد می کند شده ام اما هیچ توجهی نشده و حتی ادعای مالکیت این فضا را هم مطرح کرده اند
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود دعوای به ممانعت و مزاحمت از حق علیه نامبرده مطرح نمایید.

با سلام میتوانید علیه وی شکایت مزاحمت نمایید.

باسلام اظهارنامه ای مبنی بر رفع مزاحمت تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید درصورت ادامه مزاحمت میتوانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید.

تحت عنوان ایجاد مزاحمت میتوانید طرح شکایت نمایید، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید.

بادرود درصورتی که ملک ایشان نیست میتوانید به جرم مزاحمت از ایشان شکایت نماید
ودرصورتی که فضای خالی مورد اشاره جزو مشاعات باشد باید همه ساکنین راضی باشند

سلام
شکایت کیفری مطرح نمایید

درود برشما
بهتر است ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف، نسبت به تامین دلیل اقدام کند و علاوه بر تامین دلیل، بهتر است استشهادیه ای نیز در این زمینه تهیه نمایید . در مرحله بعد از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایتی تحت عنوان مزاحمت و‌ممانعت از حق مطرح نمایید.
موفق باشید .