آیا هک حساب بانکی جزء جرایم غیر قابل گذشت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۷۹۴ #87106

سلام بنده یه زمانی تو کار هک و ویروس نویسی بودم.که چندین تا از حساب های بانکی و صفحات اینستا با ویروس و ربات هک کردم که به این دلیل عکس های شخصی افرادی که هک کردم پخش شده است و همچنین از حساب این افراد سواستفاده شده است.اخیرا اشخاصی از بنده شکایت کردند به جرم کلاهبرداری و سواستفاده از تصاویر شخصی.بنده چگونه از وضعیت پرونده خودم در پلیس فتا جویا بشم؟ایا پلیس خطم رو شنود و ردیابی میکنه؟؟؟اگه فرار کنم چی میشه؟؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به جرم ارتکابی توسط شما ممکن است خط شما ردیابی و یا شتود شود یعنی احتمال آن زیاد است به دلیل اینکه جزء جرایم غیر قابل گذشت میباشد. لذا شاید شما را ممنوع الخروج کرده باشند.