اگه دیه رو پرداخت کنیم میتونه رضایت نده و بازم ازمون پول بخواد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #87070698

سلام من امروز با موتوری تصادف کردم که گواهینامه نداشت الان حالش خوبه و مرخص شده و آسیب جدی ندیده بیمه من معلم است
اول حتما باید رضایت بده تا دیه بهش تعلق بگیره؟
بعد الان تو ماه حرام زدم بهش اگه من مقصر شناخته بشم دوبل میشه دیه اش؟
ایا بیمه شخص ثالث خسارت بدنه رو حساب میکنه یه مقدار؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- نیازی به رضایت نبوده و از طریق بیمه دیه پرداخت خواهد شد .
-- تغلیظ دیه در ماههای حرام یا پرداخت مازاد یک سوم بانضمام مبلغ دیه تنها مختص دیه فوتی است و ارتباطی با دیه جراحت ندارد .
-- در صورت مقصر بودنتان در تصادف امکان دریافت خسارت خودرو از بیمه شخص ثالث وجود ندارد .

با سلام و احترام
پرداخت دیه ارتباطی به رضایت ندارد
خیر. اضافه شدن به مبلغ دیه صرفا در صورتی است که جراحت منجر به مرگ شود
بیمه ی شخص ثالث تا سقف تعهدات مالی از عهده ی خسارات وارده به اموال طرف مقابل بر می‌آید