چگونگی دریافت رسید هزینه‌های بیمارستان بابت مطالبه هزینه‌ها از وراث

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱ #87067914

با احترام، بنده تمام هزینه‌های بیمارستان مادرم را پرداخت نموده‌ام، چگونه رسید بگیرم تا بعدا بتوانم هزینه‌هایی که پرداخت نموده‌ام را از وراث پس بگیرم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فاکتور هزینه های درمانی بیمارستان و پرینت حساب در تاریخ مذکور را تا زمان مطالبه محفوظ دارید.

با سلام پس از پرداخت با ارسال اظهارنامه اقدام به مطالبه نماببد تا خسارت تاخیر تادیه هم شامل حال شما شود

رسید و صورتحساب ها را با مهر بهمراه داشته باشید و پس از تقسیم و تحریر ترکه از ماترک مطالبه نمایید .

با سلام و احترام هزینه‌ها را صرفا در صورت وصیت مادر یا موافقت سایر وراث می‌توانید از ماترک یا وراث بگیرید.موفق باشید

بادرود
اگر با کارت خوان پرداخت نمودین خود سند است ویا میتوانید بااستناد به پرونده بیمارستلانی اقدام نمایید

شما نمیتوانید هزینه هارا از وراث بگیرید مگر آنکه توافق به پرداخت از اموال باشد یا وراث توافق به پرداخت نمایند.