من میتونم به جرم اینکه بدون اجازه از سند من کپی گرفته و بعد از چند سال اون رو به خواهرم داده بدون اجازه و اطلاع من شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۳۷ #87058074

سلام وقتتون بخیر

بنده پدرم خونه اش رو قبل از مرگش به نام بنده کرده و من چون کسی رو نداشتم سند رو امانت گذاشته بودم منزل برادرم.الان خواهرم رفته ازم شکایت کرده سر خونه .برادرم هم باهاش همفکری کرده ولی خودش نرفته شکایت کنه الان عکس شکایت نامه رو با مدارک رو برای من خواهرم فرستاده که فتوکپی سند من هم بینشون هست در صورتی که خودم بهشون ندادم الان متوجه شدم برادرم که سندم امانت خونش بوده چندسال پیش ازین سند کپی گرفته. سوال بنده این هست که الان من میتونم به جرم اینکه بدون اجازه از سند من کپی گرفته و بعد از چند سال اون رو به خواهرم داده بدون اجازه و اطلاع من شکایت کنم یا خیر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.باتشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر جرمی صورت نگرفته است

خیر در این خصوص نمی توانید شکایت مطرح کنید

با سلام،فاقد وصف مجرمانه می باشد

با سلام ،این مورد عنوان مجرمانه ندارد

موضوع مطروحه فاقد وصف مجرمانه بوده و مسئولیت کیفری برای ایشان نخواهد داشت

درود بر شما ،مستحضر باشید باشید که جرمی رخ نداده است

شکایت شما جنبه کیفری ندارد