با توجه به اینکه ماشین فروخته شده وکالت خورده ولی هنوز تعویض پلاک نشده تکلیف توقیف چه می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۱ #86998636

سلام بنده ماشینم رو به شخصی فروختم و وکالت تعویض پلاک به ایشون دادم ولی هنوز ایشون تعویض پلاک نکرده و برگه سبز به نام من هست
خانمی از بنده شکایت کرده و میخواد توقیف اموال بگیره بنده هم غیر بک واحد آپارتمان بدون سند وکالتی و ماشینی که فروختم چیزی ندارم و پول گرفته شده بابت ماشین هم بخاطر بدهی ها دادم به مردم
ایا واحد بدون سند وکالتی جز اموال محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک مسکن جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نمی باشد و در خصوص خودرو مالک میتواند از آن رفع توقیف نماید

درخصوص مسکن اگر تنها مسکن شما باشد جزو مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست.درخصوص خودرو نیز درصورت توقیف ، خریدار باید با ارائه مدارک اعتراض ثالث داده و از خودرو رفع توقیف خواهد شد

قطعا یک مسکن مستثنیات دین است و مالک جدید خودرو با ارائه مدارک ومستندات قانونی مانند مبایعه نامه یا وکالت تعویض پلاک که شماره مبایعه نامه و تاریخ خرید در ان باشد رفع توقیف می شود .

خودرو فعلا از جهت ملکیت متعلق به شما است و قابل توقیف است،لکن در صورت توقیف، خریدار میتواند بعنوان ثالث در قضیه ورود کند و از توقیف آن رفع اثر کند.

سلام و درود، در صورتی که صرفا وکالت در فروش وجود دارد و نه حتی مبایعه‌نامه ، مال متعلق به شما و قابل توقیف قطعی می باشد؛ یک منزل با سند رسمی مستثنیات دین بوده که البته حدود آن نیز مهم خواهد بود، آرزوی بهروزی.

سلام
مالکیت خودرو با آن کسی ست که سند رسمی دفترخانه ای به نام اوست.

درود
مالک با مبایعه نامه می تواند رفع توقیف کند یک مسکن مستثنیات دین است.