چگونه میتوانم بخاطر استفاده از مشروبات الکلی،تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۰۶ #86995126

سلام و خسته نباشید

من اردیبهشت ماه با همسرم دعوام شد و از خونه اومدم بیرون و مهرمو گذاشتم اجرا و بعد از ۴ روز برگشتم خونه و همسرم چون ابلاغیه مهریه ام را دیده بود درب منزل را قفل زده بود و منم یه اظهارنامه فرستادم که خواستار تمکین خاص و عام هستم همسرم جوابی ندادند و با ۱۱۰ تماس گرفتم برگه ای با عنوان (قفل زدن درب جهت جلوگیری از ورود همسر) برای من نوشتند.

منم شکایت ترک انفاق زدم و چون در کلانتری به توافق نرسیدیم قرار شد بریم دادسرا.
۲روز مونده بود برم دادسرا از ایشون اظهارنامه ای اومد که برگرد منزل
و منم اول مراحل دادسرامو گذروندم بعد در پاسخ به اظهارنامه ایشون نوشتم من منزل پدرم هستم به این ... ادرس و تو اقدامی برای برگشت من نکردی حالا هم صبر کن تا روز دادگاه
البته دلیل اظهارنامه ایشون رو نفهمیدم چون همچنان درب منزل قفله
الان ۱ هفته از دادسرام گذشته و منتظرم روز دادگاه مشخص شود.

آیا رای دادگاه بنفع من میشود؟
آیا نیاز هست بازم مدرکی بابت قفل در داشته باشم؟
ممکن است قاضی بگوید اظهارنامه ایشون بعداز تاریخ برگه ۱۱۰ است.پس چرا اقدام به تمکین نکردی؟
در واقع من میخواهم این ندادن نفقه به ۶ ماه بکشد تا حق طلاقمو بتونم بگیرم آیا امکان پذیر است؟
البته بجز ترک نفقه ایشون ترک منزل هم دارند.
و اینکه مصرف مشروب رو چجوری میتونم ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا نیاز هست بازم مدرکی بابت قفل در داشته باشم؟
ممکن است قاضی بگوید اظهارنامه ایشون بعداز تاریخ برگه ۱۱۰ است.پس چرا اقدام به تمکین نکردی؟

بهتر است شما مجددا به منزل مراجعه کنید و نامه مجددی از ۱۱۰ مبنی بر قفل بودن درب حتی بعد از احضاریه بگیرید
در واقع من میخواهم این ندادن نفقه به ۶ ماه بکشد تا حق طلاقمو بتونم بگیرم آیا امکان پذیر است؟
البته بجز ترک نفقه ایشون ترک منزل هم دارند.

بله امکان دارد
و اینکه مصرف مشروب رو چجوری میتونم ثابت کنم؟

به استناد بند ۲ ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی چنانچه ابتلا ایشان به مشروبات الکلی به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد از مصادیق عسر و حرج می باشد که به درخواست زوجه طلاق انجام می شود

بایدگزارش ۱۱۰را داشته باشید تا قفل بودن درب منزل تایید شود .‌
شوهر اظهارنامه تمکین زده تا نفقه راقطع کند
اگرثابت شود شوهر شما راییرون کرده یا شمادراثردعوا کتک خورده و ترک منزل کردید . رای دادگاه به نفع شماست

سلام باید در پاسخ به اظهارنامه ایشان اگر می دانید درب قفل است ، یکبار مراجعه کنید و گزارش پلیس ۱۱۰ را بگیرید و اعلام کنید در فلان تاریخ آمدم و درب قفل بود . ضمن این که در دادسرا از شما سوال می شود حاضر به تمکین هستید یا خیر . اگر شرط بگذارید حمل بر عدم تایل شما به تمکین می شود .ضمن این که برای به دست اوردن حق طلاق از طریق عدم پرداخت نفقه ، باید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و حکم صادر و اجراییه هم صادر شود و بعد از ابلاغ اجرائیه نفقه را نپردازد .

با سلام و احترام ضمن دعوت از شما به خویشتن داری بیشتر و اخذ مشاوره های لازم حقوقی جهت حفظ حقوق خود، برای اینگونه اقدامات بایستی توجه نمایید که درخواست تمکین عام و خاص طی اظهارنامه حق زوج است نه زوجه، در مورد قصد شما از استفاده از ترک انفاق برای ۶ ماه، ایشان حتما در این مدت مستند به اظهارنامه که ارسال کردند
ادعا خواهند کرد که آمادگی انفاق داشته اند و شما در پاسخ اظهارنامه عنوان کرده اید که در منزل پدرتان هستید... ضمن اینکه ترک منزل و غیبت غیر موجه برای مدت ۶ ماه متوالی بدون عذر موجه را باید بتوانید بطور مستند اثبات نمایید، فعلا در مانحن فیه شما منزل را
هر چند به عذر قفل بودن درب ترک نموده اید، استفاده از مشروبات هم اگر منجر به محکومیت ایشان در محکمه شود و این محکومیت منجر به زندان و عسر و حرج شما شود مجوز طلاق است. که این مجازات در جرم شرب خمر وجود ندارد

با سلام
مستند به بند ۲ ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی چنانچه ابتلا ایشان به مشروبات الکلی به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک لازم بوده میسر نگردد و یا پس از ترک مجددا به مصرف روی بیاورد از مصادیق عسر و حرج می باشد که به درخواست زوجه طلاق انجام می شود .