چند روز پس از رای قطعی تجدیدنظر، فرصت اعتراض دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۹ #86995049

چند روز پس از اینکه دادگاه تجدید نظر رای قطعی اعسار وتقسیط مهریه را صادر کرد فرصت اعتراض دارم؟
واعتراض از طریق دفاتر قضایی انجام میگیره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مشخص نکرده اید زوجه هستید یا زوجوج؟!

اگر زوجه هستید، در این خصوص امکان فرجام خواهی وجود ندارد

سلام- اگر رای تجدید نظر قطعی شده باشد شما باید درخواست تعدیل در اقساط مهریه را بدهید. به دفاتر مرجع قضائی مراجعه کنید و در آنجا فرم تعدیل در اقساط را بگیرید و فرم استشهادیه و گواه شاهدان را پر می کنید و اگر اموالی دارید یا شماره حساب های خویش را معرفی نموده و مدارک دیگر که ضروریست را به مرجعه قضائی تحویل و مججدا در دادگاه بدوی با توجه به مدارک شما دلیل بر عدم توانایی مالی شما اقساط مهریه را افزایش می دهند/.