مستاجرم اجاره خانه را نمی دهد،چگونه پیگیری قانونی انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #86984457

سلام خسته نباشید
من ملکی دارم که پارسال اجاره دادم به یک زوج ولی بنگاه به ما گفت شناسنامه می گیرم روز تحویل و نگرفت و گویا زوج نیستند حالا این بماند ولی الان حدود هشت ماه هست که به ما اجاره بها پرداخت نکردن و نه تلفن جواب می‌دهند نه درب خونه روی ما باز می‌کنند و کلا شماره ما را در بلک لیست گذاشتن حتی پیامک هم جواب نمی دهند،به مبلغ بیست میلیون ودیعه دست ما دارند و الان میزان بدهی‌شون از ودیعه هم بیشتر شده و البته سفته دست ما دارند ، سوال من این است که با وجود این شرایط بهترین حالت ممکن برای وصول طلبمون چی هست سال خونه هم تا سوم مرداد هست یعنی کمتر از دو ماه مونده ، اگر بخواهم خانه را برای اجاره بسپارم از چه زمانی این کارو بکنم ؟ سفته هارو بگذارم اجرا؟ حتی یکبار هم چند ماه قبل شکایت کردیم ولی کلا براشون مهم نیست و برای بار دوم گفتن طول می کشه تا احضارنامه بیاد و حتی برای سفته هم گفتن ممکنه چهار ماه طول بکشه الان تکلیف ما چیه؟ نه اجاره میدن نه جواب میدن من نگرانم پول پیششون که تموم شده این مابقی تا سالشون رو کرایه ندن

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
دادخواست مطالبه اجاره بها دهید و اگر سفته تضمینی که گرفتید برای پرداخت اجور معوقه می باشد روی سفته ها اقدام حقوقی کنید و طبق قانون بالای ۴ ماه زمان میبرد و درزمان اتمام قرارداد هم ودیعه را واریز به حساب صندوق دادگستری کنید وبه عنوان مطالبه ودیعه حساب را توقیف کنید .

با سلام ووقت بخیر
دادخواست مطالبه اجاره بها دهید و اگر سفته تضمینی که گرفتید برای پرداخت اجور معوقه می باشد روی سفته ها اقدام حقوقی کنید و طبق قانون بالای ۴ ماه زمان میبرد و درزمان اتمام قرارداد هم ودیعه را واریز به حساب صندوق دادگستری کنید وبه عنوان مطالبه ودیعه حساب را توقیف کنید .