آیا می توانم بدون انتقال سند صلح عمری به نام فرزندم بزنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #86982014

باسلام، سند ملکی بنام فرزندم هست، می خواهم بنام خودم کنم و سپس برای او صلح عمری بزنم تا الان از منافع آن استفاده کنم و بعد فوتم ملک به ایشان انتقال یابد. ایا روشی هست که مراحل اضافه انتقال را طی نکنم؟

مشاوره حقوقی صلح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام‌
از طریق دفتراسناد رسمی اقدام فرمایید.

سلام، مرحله اضافه ای نداره، به دفتر اسناد رسمی مراجعه می کنین و صلح عمری تنظیم می کنین...

باسلام از طریق دفتر اسناد رسمی امکان پذیر است

اگر فرزند به سن قانونی نر سیده خودتان اقدام کتید

سلام
به نظر امکان چنین اقدامی را دارید و انجام امر از طریق دفتر اسناد رسمی امکان پذیر است

سلام و عرض ادب
اگر فرزند به سن قانونی نرسیده خودتان میتوانید اقدام کنید .

با درود. اگر فرزندتون زیر سن قانونی هست و صغیر هست و سند را شما ولایتا" شما بنامش خریداری کرده اید و شرط خلافی در سند مزبور نیست. میتواند هر دخالت و تصرفی بکنید.