آیا وکالت فروش ششدانگ اتومبیل با حق توکیل به غیر و عقد خارج لازم و حق فروش حتی به خود می توانم ماشین را از توقیف خارج کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #86981791

با سلام.
شخص ایکس وکالت فروش خودش که مربوط به فروش ششدانگ اتومبیل با حق توکیل به غیر و عقد خارج لازم و با تصریح حق فروش به خود یا به هر کس دیگر را از کس دیگری (آقای وای) که صاحب پلاک است به بنده تفویض داده و صاحب پلاک(آقای وای) از آقای ایکس شکایت فک پلاک کرده و ماشین حکم توقیف دارد اما هنوز توقیف نشده است.صاحب پلاک(آقای وای) طلب مال نامشروع از بنده می کند تا شکایت را بردارد و به بنده وکالت تعویض پلاک بدهد(چون وکالت ایکس مدت دار بوده است) در صورتی که هیچ دینی بر گردن من از جانب او نیست حتی من محکوم علیه شکایتش نیستم.آیا با تنظیم دادخواست و مراجعه به شعبه ی صدور رای و اجرای احکام مدنی به استناد وکالت فروش می توانم دادخواست ثالث اجرایی داده و الزام به تنظیم سند رسمی کنم و ماشین را از توقیف خارج و عملیات اجرایی را متوقف کنم؟در صورت قبول دادخواست آیا می توانم هزینه ی دادرسی را از هر دو نفر مطالبه کنم؟
حکم توقیف برای خرداد است و وکالت فروش در مهر ماه به من داده شده است.
(سوالم حول مواد ۱۴۶ و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی می گردد که آیا سند وکالت فروش مربوط به فروش ششدانگ اتومبیل با حق توکیل به غیر و عقد خارج لازم و با تصریح حق فروش به خود یا به هر کس دیگر سند رسمی است که نشان دهد ماشین را خریداری کرده ام یا نه.)

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت ذگرموضوع در وکالتنامه می توان