چگونه درخواست طلاق دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۴ #86974057

سلام من خانمی متاهل هستم فرزند ۲۰ساله پسر و ۱۵ساله دختر دارم، درخواست طلاق دارم زندگی برای من خسته کننده هست، خودم فرهنگی هستم، شغل و کارم عالی منتها همسرم سختگیری های زیادی داره، خانواده من خارج از ایران هستن ۱۰سال ندیدمشون، من خیلی دوست دارم خانواده ام ببینم،خسته شدم خیلی مسائل بوجود اومده که من نابود میشم روزبه روز خسته میشم، خیلی خسته شدم مشکلات به کنار ولی طاقت ادامه این زندگی ندارم هرروز افسرده ام چکار کنم فقط میخواهم طلاق بدم اما پسرم و دخترم بدون من طاقت نمیارند چکار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا شما دلیل قانونی برای طلاق ندارید . مشاوره حضوری باوکیل خوب ، می تواند راهکشا باشد

باسلام زوجه برای درخواست طلاق باید موارد عسر و حرج را ثابت نماید که عسر و حرج محدود به موارد درج شده در قانون نمی باشد و تعیین موارد عسر و حرج با دادگاه است.شما میتوانید با بخشیدن مال به همسر خود طلاق خلع و مبارات بگیرید یا به طور توافقی از هم جدا شوید.فرزندان نیز از سن حضانت خارج شده اند و تصمیم گیری و انتخاب با فرزندان می باشد.

در خصوص طلاق از سمت شما باید عرض شود یا باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا باشید و یا در ازاء بخشش مالی به همسرتان (غالبا مالی که بخشیده می شود) و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارید برای طلاق خلع اقدام نمایید. در خصوص فرزندان نیز باید عرض شود پسر بالای سن ۱۵ سال از سن حضانت خارج شده و تصمیم گیری در خصوص اینکه با کدام یک از والدین زندگی کنند با خود فرزندان می باشد.

با سلام و احترام
بهتر است جهت انجام پروسه طلاق و حضانت و غیره با وکیل مشورت نمایید

سلام شما برای طلاق یا باید حق طلاق داشته باشید یا از یکی از شروط ضمن عقد استفاده کنید و یا به صورت توافقی اقدام کنید. همچنین تمام حقوق خود را ببخشید و با اثبات کراهت و عسر و حرج خود برای طلاق خلع اقدام کنید. فرزندان شما هم از سن حضانت خارج شدند و خودشان می توانند انتخاب کنند با چه کسی زندگی کنند.

با سلام برا ی دادن درخواست طلاق باید با ادله ی کافی این مطلب را اثبات کنید که عسر حرج وجود دارد دلایلی که گفتین کافی به نظر نمی رسد
مضاف بر این که می توانید به صورت توافقی تقاضای طلاق کنید