آیا قانونی وجود داره که بتونم از طریق اون اقدام کنم برای توقیف اموال مدیرعامل یا رئیس هیئت مدیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۹ #86941786

باسلام من سه سال هست که از شرکت حقوقم رو طلب دارم و بعد از رای اداره کار دادخواستم ارجاع به دادسرا خورده اما متاسفانه شرکت اموالی به نامش نیست و چون شکایتم از شرکت بوده اجرای احکام دادسرا میگه فقط میتونی اموالی که به نام شرکت هست توقیف کنی آیا قانون یا ماده ای وجود داره که بتونم از طریق اون اقدام کنم برای توقیف اموال مدیرعامل یا رئیس هیئت مدیره؟ میشه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می بایست در شکوایه خود علیه هردو شرکت و مدیر عامل طرح می نمودید . توقیف اموال شرکت متصور است .

با سلام
شما زمانی میتوانید اموال مدیر عامل یا هیات مدیره را توقیف تا مسدودی حساب این اشخاص نمایید که شکایت شما علیه این اشخاص باشد نه خود شرکت .

اگر رای اداره کار به طرفیت شرکت بوده و اجرائیه نیز بر علیه شرکت صادر شده باشد تنها امکان توقیف اموالی که متعلق به شرکت باشد را دارید .

سلام
درست است که شرکت مسؤل است اما میترانید علیه مدیر عامل جهت توقیف اموال اقدام کنید