بابت گرو نگهداشتن ریموت پارکینگ آیا می توان از مدیر ساختمان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۱۵ #86911423

وقت به خیر

در مجتمعی در پرند واحدی داشتیم که سه ماه تخلیه بود. مدیر آن مجتمع قبول نکرد که بابت ۳ ماهی که واحد خالی از اثاث بوده، تحت عنوان هزینه سرایدار یا نگهبان ساختمان، نصف شارژ آن سه ماه را بگیرد!

مدیر ساختمان بدون این که به شورای حل اختلاف منطقه مراجعه کند و اظهارنامه‌ای تنظیم کند، با گرو نگه داشتن ریموت پارکینگ و کلید ورودی بلوک ساختمان، ما را مجبور کرد که چهار پنجم شارژ آن سه ماه را بپردازیم!

۱. آیا بابت گرو نگهداشتن ریموت پارکینگ و کلید ورودی بلوک می توان از مدیر ساختمان شکایت کرد؟

۲. آیا می توان بابت نپذیرفتن نصف شارژ و ادعای پرداخت چهار پنجم شارژ، از مدیر ساختمان شکایتی کرد؟

ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمان ها: هر گاه مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهار نامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و غیره خودداری کن

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما . کاربر محترم ، با توجه به مدلول ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمانها ، قطع ریموت یا گروه نگه داشتن ریموت پارکینگ و کلید ورودی آپارتمان ، آن هم بدون تشریفات قانونی از جمله : ارسال اظهارنامه برای مالک یا مستاجر واحد مربوطه و عدم انجام تعهدات ذینفع در استفاده از امکانات مشترک ساختمان ،میتواند مصداق ممانعت از حق باشد که در اینصورت حق طرح شکایت تحت عنوان مذکور برای ذینفع وجود دارد .

اگر شما از پرداخت شارژ و هزینه سریداری همکاری نکرده اید. دلیلی نمیشود تا مدیر ساختمان به تشخیص خود عمل کند درنتیجه مدیر می بایست از مجاری قانونی اقدام می کرد.لذا از این حیث اقدامات مدیر غیر قانونی وشما می توانید بر علیه او اقدام کنید.

سلام
مدیربه هرحال بایداظهارنامه ارسال میکردبه علت عدم رعایت قانون تملک آپارتمانهااقدام وی غیرقانونی بوده لذاحق شکایت دارید.

با توجه به اینکه مدیر ساختمان به شما اظهارنامه نداده و از دادن ریموت درب پارکینگ خودداری نموده است می توانید علیه ایشان به عنوان ممانعت از حق طرح دعوا کنید

سلام.اولا هیات مدیره یک مجتمع باید طی صورتجلسه وبا شرکت تمامی افراد انتخاب شود.دوما : ایشان باید ابتدای امر برای شما یک اظهارنامه ارسال می کردند.سوما: ندادن ریموت به شما ممانعت از حق شماست که می توانستید از ایشان شکایت نمایید.
ولی در هر حال دادن چهار پنجم هزینه فاقد وجاهت قانونی است.

درود:در رابطه با شارژ ساختمان انچه توسط مدیر ساختمان وعرف شارژ اپارتمان دران محتمع است پرداخت نمایید،در خصوص عدم تحویل ریموت توسط مدیر ساختمان چنانچه در ان مجتمع که ساکن هستین دارای پارکیتگ مستقل می باشید میتوانید به عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.

درود
برای ممنوع کردن شما از خدمات باید اظهارنامه ارسال می شد شما می توانید به علت ممانعت از حق طرح دعوی حقوقی یا کیفری کنید.