دادگاه تجدید نظر میتواند حکم الزام به تمکین در صورت تهیه منزل دیگری را بدهد و یا حکم دادگاه بدوی را نقض نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #86897451

سلام خسته نباشید
در دادگاه بدوی تمکین قاضی درخواست تهیه منزل در شان زوجه نمود که بنده منزلی تهیه کردم (طبقه پایین منزل پدری) که بعد از بازدید کارشناس منتخب دادگاه، منزل تایید شد و عنوان شد که در شان زوجه می باشد و دادگاه بدوی همسر بنده را به الزام به تمکین محکوم کرد
در جلسه رسیدگی دادگاه تجدید نظر قاضی عنوان کرد که آیا میتوانی جای دیگری منزلی تهیه کنی که بنده در جواب عنوان کردم با توجه به شرایط مالی نمیتوانم (چون بنده در حال حاضر مهریه ایشان را به صورت قسطی پرداخت میکنم و همچنین بخشی از نفقه ایشان را پرداخت میکنم ) و همسرم عنوان کرد که اگر در جای دیگری منزل بگیرد تمکین میکند ( برای اذیت کردن بنده )
حال سوال بنده این است که دادگاه تجدید نظر میتواند حکم الزام به تمکین در صورت تهیه منزل دیگری را بدهد و یا حکم دادگاه بدوی را نقض نماید؟ ( چون قاضی عنوان کرد که باید جای دیگری بگیری)
با توجه به اینکه نظریه کارشناسی در پرونده موجود میباشد لازم هست که لایحه ای تنظیم نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. معمولا رای را تایید می نمایند. قصد زندگی مهمه..
یه لایحه کارشناسانه هم بنویسی ضرر نمیکنین. موفق باشی