آیا آنها میتوانند بصورت یکطرفه معامله را فسخ و از واگذاری ملک به بنده خودداری نمایند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #86896238

با سلام اینجانب روز پنجشنبه ۹۸/۸/۹ یک زمینی را از سه برادر خریداری نمودم و مبلغ ۳۰ میلیون به عنوان بیعانه نزد بنگاه گذاشتم و قرار شد روز شنبه ۹۸/۸/۱۱ آنها اقدام به تمدید قرار داد ساخت ملک نمایند بعد از این هم بقیه مبالغ و چکها تحویل آنها شود و طبق قرار داد اقدام به ثبت وکالت نمایند ۲ نفر از آنها قرار داد را امضاء نمودند و قرار شد نفر سوم هم فرداش امضاء نماید اما کارشناس شهر داری اعلام کرد که این ملک بصورت ۵ متر در سمت راست به ملک همسایه سمت راستی و ۵ متر بعد هم به سطح ملک سمت چپی متصل میشود و در اینصورت نظم ملک بهم میخورد من هم به آنها اعلام کرد و آنها اظهار نمودند که ما هم خبر نداشتیم بعد با هم رفتیم شهر داری و قضیه به همین صورت بود آلان اینجانب این مشکل را هم قبول کردم و معامله را قبول دارم حالا فروشنده ها از ادامه معامله خودداری مینمایند و اقدام به فروش ملک به افراد دیگری نموده اند و قرار داد ما هم فسخ نشده آیا آنها میتوانند بصورت یکطرفه معامله را فسخ و از واگذاری ملک به بنده خودداری نمایند من چگونه شکایت کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورتی که بعد از معامله شما معامله شده باشد مورد مشمول فروش مال غیر است و میتوانید شکایت کنید، فسخ یک طرفی تنها در صورت وجود شرط و تحقق شرط طبق قرارداد است.
موفق باشید.