صاحب ماشین شکایت خیانت در امانت کرده است، جرمش چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۳ #86863781

سلام من در یک مغازه مکانیکی کار میکردم هنگامی که یک از این ماشین ها برای تعمیر به مغازه ما آمده بود من بعد از تعمیر خودرو برای تست سالم بودن ماشین را بردم تا یک دوری بزنم ولی متاسفانه ماشین را چپ کردم الان که بعد از ۴ ماه هنوز کارهای تعمیراتش تموم نشده صاحب ماشین شکایت خیانت در امانت کرده است جرمش چیست؟؟ و من ۱۹ سال دارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود باید اثبات نمایید که برای تست بوده است

با سلام

با توجه به حرفه تعمیر کاری تست کردن اتومبیل یک عرف میباشد درصورتی که اثبات کنید در حال تست کردن بوده اید

جنبه کیفری ندارد

وفقط جنبه حقوقی آن مد نظر قرار خواهد گرفت که باید خسارت را جبران و رضایت شاکی را جلب کنید

باسلام به نظر این پرونده جنبه کیفری نداشته وطرف بایستی دادخواست حقوقی مطالبه خسارات خودرورامطالبه نماید

چنانچه عمل تست سلامت خودرو با راندن آن، توسط اتحادیه تعمیرکاران خودرو از قبل جزو وظایف حرفه ای مکانیک تعریف شده باشد پس عمل شما خیانت در امانت تلقی نمیشود،و تنها وظیفه تعمیر و یا پرداخت مبلغ روز خودرو به مالک و جلب رضایت ایشان را بهعده دارید.

با درود به نظر جرمی واقع نشده است

"با سلام"
باید اثبات نمایید که برای تست بوده است

با سلام
طبق استشهادیه ای که به امضای کسانی که در آن روز در مغازه یا همسایگان مغازه حاضر بودند اثبات نمایید که شما برای تست خودرو اقدام نموده اید که متاسفانه منجر به حادثه گردیده تا از اتهام خیانت در امانت تبرئه شوید .