صاحب چک از من شاکی شده، شکایت ایشون به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۱ #86763320

سلام بنده تو کار تولید مبلمان هستم و با کسی معامله ای انجام دادم که در قبالش مقداری نقدی دریافت کردم و مقداری چک زمانی که چکهارو بانک بردم بعلت عدم موجودی و تطابق امضا برگشت خورد و از صاحب چک شکایت حقوقی انجام دادم و با اومدن صاحب چک اعلام کرد که دسته چک ایشون دزدیده شده حالا طرفی که من چکو ازش گرفتم ادرسی ازش ندارم و چنتا شماره تلفن که بهم زنگ زده و از حسابی که به اسمی که خودشو معرفی کرده نیست و به اسم کسی دیگس برام پول واریز کرده همینارو داخل شکایت کیفریم گفتم حالا صاحب چک از من شاکی شده خواستم بدونم شکایت ایشون به جایی میرسه اتهامی به بنده وارد هست و اینکه شکایت کیفری بنده به جایی میرسه میتونم فرد کلاهبردارو گیر بندازم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بسته به دلایل و مدارک هر دو طرف و ارزیابی قاضی رسیدگی کننده دارد

سلام،درهرصورت به تنهایی دادگاه نرویدهراحتمالی وجوددارد