من چگونه به ایشان اعتماد کنم و شارژ ساختمان را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۶ #86760523

سلام . بنده به مدت ۲۵ سال در یک ساختمان ۵ واحدی زندگی میکنم و خود و همه همسایگان مالک هستیم . یکی از همسایگان که خود را مدیر ساختمان میداند و همسایگان هم به ایشان شارژ پرداخت میکنند. اما هیچ برگه ای به عنوان مدیریت از ایشان دست من نیست و بنده هیچ اعتمادی بهشون ندارم که شارژ را پرداخت کنن به ایشان و ازشون درخواست کردم که یک کاغذ مبنی بر اعلام مدیریت خودتان به من بدهید که بنده به صورت کتبی بدانم شما مدیر هستید و شارژ ساختمان را پرداخت کنم اما ایشان هیچ برگه ای مبنی بر مدیریت ساختمان به من نمیدهد و هیچ رسیدی نمیدهد . ایشان اظهار نامه برای من فرستاده است که مدیر ساختمان است و مهلت داده که ۳ روزه تمام شارژ چند ماه را باید پرداخت کنم وگرنه قانونی شکایت میکنه . لطفا راهنمایی بفرمایید . وقتی ایشان به بنده رسید مدیریت را نمیدهد من چگونه به ایشان اعتماد کنم و شارژ ساختمان را پرداخت کنم؟ و آیا اگر فقط همسایگان تائید کنند که این شخص مدیر است و حتی به بنده هیچ برگه و سندی دال بر مدیریتشون ندهد . من چگونه به ایشان اعتماد کنم و پرداخت کنم ؟ بنده به ایشان هیچ اعتمادی ندارم چون قبلا پرداخت شارژ داشتم اما ایشون توی دفتر ثبت نکردند و بنده را بدهکار ساختمان میکنند در حالیکه من شارژ ساختمان را پرداخت کرده بودم . به همین دلیل به ایشان اعتماد ندارم مگر برگه مدیریت به من بدهند . لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه و رسید پرداختی قابل استناد خواهند بود

با درود بدوا اظهارنامه ارسال دارید

اظهارنامه ایشان که به شما ارسال کردند و خودرا مدیر معرفی کردند درصورتی که وجهی به ایشان پرداخت کنید در آینده در کنار رسید های پرداختی قابلیت استناد دارد

سلام
شما می‌توانید به رسید واریز شارژ به حساب ایشان استناد کنید

سلام شماره حساب یا شماره کارتشون و بگیرید و پول شارژ و بدید..همین خود پرداخت رسید به حساب میآید ..ضمنا رسید واریزی رو حتما خودتان هم داشته باشید

باسلام ودرود در جلسه ساختمان مشخص میشود مدیر کیست هرچند قانونا باید صورتجلسه شود معالوصف شماره حسابی ازشون بگیرید وشارژرا ماهیانه پرداخت نماید .پرداخت به حسابشان رسید محسوب میگردد.

سلام
مدیر ساختمان باید با نظر کلیه همسایگان تعیین شود و اگر همه اورا تایید میکنند برتی مشکل رسید از ایشان شماره حساب بخواهید تا به آن واریز کنید
ضمنا در پاسخ اظهارنامه وی اظهارنامه ای بدهید و دلایل مدیریت را از ایشان مطالبه کنید و هم شماره حساب بخواهید