میتوانم اثبات کنم که ایشان در قبال یکسال کار به من ۱۰ میلیون داده و با استفاده از سفته مرا تحت فشار میگذارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #86736714

رای غیابی بدلیل عدم حضور من و نداشتن وکیل صادر شده. ۲۰ روز مهلت واخواهی دارم. حال پرسش من این است که سفته ها را به دلیل اضطرار و نداشتن چاره به وی دادم. بدلیل اینکه من بیش از یکسال بری این شخص بعنوان نماینده حقوقی و فروش کارخانه اش فعالیت کرده ام . قرار بود چند برابر مبلغ ۱۰ میلیون که به من پرداخت کرده را بپردازد. اما بدلایل واهی که بعدا فهمیدیم اصلا قصد فروش نداشته و فقط بری گرفتن مبلغ بالا از شخص خریدار فقط سرمایه در گردش برای خود فراهم کند و در نهایت بعد از گذشت یکسال به نتیجه نرسید و خرید و فروش انجام نشد. در صحبتهایی که بعد از پرداخت سفته با ایشان داشتم اذعان داشتند که من یکسال وقت برای ایشان گذاشته ام و از جمله پیگیری های ثبتی و اداره ثیت و دفترخانه نیز داشتم. ولی عملا قراردادی ما بین ما انعقاد نگردید. در اصل تنظیم میشد ولی شانه خالی میکردن از امضاء. حال من میتوانم اثبات کنم که ایشان در قبال یکسال کار به من ۱۰ میلیون داده وحال به نوعی با استفاده از سفته مرا تحت فشار میگذارد؟ راه حل چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید رابطه کارگری و کارفرمایی خود را برای یکسال نسبت به ایشان اثبات کنید عدد آن برای سال ۹۸ حدود ۲۷ میلیون تومان می شود که دو نیم برابر مبلغ سفته می باشد اما اگر نتوانید اثبات کنید باید طرح شکایت کیفری با عنوان خیانت در امانت نسبت به سفته های امانی نزد ایشان نمایید. در هر صورت نسبت به مشاوره های دقیق تر اقدام نمایید.