آیا میتوانم از راه قانون، پولی که قرض دادم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۶ #86687461

باسلام وقت بخیر،
دختری ۲۳ساله هستم که از طریق ترجمه اسناد و کار حسابداری، ۲۵ میلیون تومان پس اندازه کرده بودم، ولی این پول در گردش بود، عموی بزرگم که بدهکار بود و حکم جلب او را صادر کرده بودن، با اصرار زیاد از من ان پول را به عنوان قرض گرفت، العان تقریبن یک سال پس نداده، با این تورم پول، ارزشش اومده پایین، پول در حساب شخص دیگری بود و از اون خاسته بودم به حساب زن عمویم واریز کند، الان فیش واریزی را دارم، ایا میتوانم از رو شکایت کنم و پولم را پس بگیرم؟ آیا شخصی که پول در حسابش بود، در گیر شکایت بنده میشود؟ چه کاری انجام دهم که ایشان در گیر نشوند، رسیدی چیزی میتونم ازشون بگیرم که این شکایت هیچ ربطی به ایشون پیدا نکنه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

سلام
ابتدا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و علیه عموی خود دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید و مدارکی که در دست دارید ،پیوست دادخواست کنید.

به هرصورت شخصی ک پول در گردش حسابش بوده درگیر این شکایت خواهد شد شما نیز میتوانید ابتدائا از طریق ارسال اظهار نامه و سپس دادخواست برای مطالبه وجه اقدام نمایید و در روند رسیدگی نیز مدارک و مستندات خود را ب مرجع رسیدگی ارائه دهید

سلام ، در هر دعوی حقوقی باید بین آنچه اتفاق افتاده و آنچه میتونید ثابت کنید هماهنگی برقرار بشه ، شما پول رو به عمو قرض دادین ولی شخص الف به حساب شخص ب واریز کرده ، پس اگر صرفا علیه عمو دادخواست بدین براحتی دفاع می‌کنه و دعوی رد میشه ، از طرفی اگه اسم شخص واریز کننده مشخص نشه دادگاه شما رو به استناد ذینفع نبودن محق در طرح دعوی نخواهد دونست

میتوانید به استناد رسید واریز وجه ، طی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت عمویتان پول را مطالبه کنید . اگر به حساب شخص ثالث واریز شده علیه هردو نفر دادخواست بدهید

سلام
د دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام با مراجعه به دفتر خدامات قضایی علیه عموی خود دادخواست مطالبه وجه بدهیدمدارک ؛ دلایل وشهود خودرا نیر پیوست دادخواست کنید