اگر زوج بابت شیربها، اقلامی از جهیزیه را خریداری کند، درصورت طلاق، ایا زوجه امکان استرداد انها را دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۳ #86654569

آیا اقلامی که در جهیزیه به عنوان شیربها توسط زوج خریداری گردیده و فاکتور آنها بنام زوج بوده ولی در سیاهه جهیزیه قید گردیده، توسط زوجه قابل استرداد میباشد یا نه؟
باتشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر در سیاهه جهیزیه ذکر شده و به امضای شما رسیده باشد باید به زوجه مسترد شود

اگر بتوانید بابت شیربها بودن را اثبات کنید مصداق هبه است وقابل باز پس گیری در غیر اون صورت چون در سیاهه قید شده جهزیه و برای خانم هست

اگردرلیست سیاهه قیدشده وشما امضاء کردید ، مشمول جهیزیه زوجه است

اگر شرط شده باشد که این اقلام بابت شیر بها خریداری شوند و شاهد وجود داشته باشد و اثبات شود بله قابل استرداد است.

در غیر اینصورت قابل مطالبه و استرداد بوسیله زوجه نیست