مدرکی بابت اثبات طلب ندارم چون یه قرار لفظی با کسی که چک رو گرفتم داشتیم؛ چیکار بکنم بهتره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۵ #86653177

سلام
من چک حامل از شخصی گرفتم که چک مال خودش نبود و پشتش رو امضا نکرده
چک رو برگشت زدم و توقیف اموال صاحب چک رو گرفتم.
البته مدرکی بابت اثبات طلب ندارم چون یه قرار لفظی با کسی که چک رو گرفتم داشتیم.بخشی از مبلغ طلب من بوده و بخشیش هم خودشون دوست داشتن اضافه پرداخت کنن.که الان احتمالا پشیمون شدند.
الان صاحب چک شکایت خیانت در امانت کرده.فعلا در مرحله شورای حل اختلاف هست.
باز هم این که اونا هم هیچ مدرک یا رسیدی از بنده ندارند.
آینده این کار به چه صورت میشه و این که من چیکار بکنم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دارنده چک شما هستید و صادر کننده باید وجه آن را واریز کند

مبلغ چک یاید پرداخت بشود مگر اینکه بتوانند اثبات کنند دست شما امانت بوده

شما دارنده چک محسوب می شوی و موضوع خیانت در امانت در خصوص این چک قابل تصور نیست. صادرکننده باید و چه آن را به شما پرداخت کند ولی مطرح کردن موضوع خیانت در امانت می ‌تواند باعث اطاله دادرسی شود

با سلامک
موضوع خیانت در امانت در مورد چک در وجه حامل فاقد توجیه قانونیست مگر اثبات شود که مبلغ چک قبلا تادیه شده و دارنده چک متعهد باشد لاشه چک را به صاحب آن عودت نماید البته دراین خصوص بهترست مشاوره اخذ بفرمایید تا جوانب قضیه مورد ارزیابی قرار گیرد.
مؤید باشید

سلام دارنده چک شما محسوب می شوید

چگ مورد اشاره مشمول خیانت در امانت نیست و صادر کننده چگ ملزم به پرداخت وجه چک است

چک و که شما پشت نویسی و به بانک ارائه دادید شما دارنده چک محسوب شده و صادر کننده چک ملزم به پرداخت وجه چک در حق شما ست.