دو روز پیش متهم فوت کرده است، تکلیف سند من چه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۲۵۹ #86631671

برای یکی از آشنایان که متهم به کلاهبرداری بود، وثیقه ملکی گذاشتم، دو روز پیش ایشان فوت کرده است، تکلیف سند من چه میشود؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز نگران نباشید باتوجه به فوت ایشان تقاضای رفع توقیف ازستدخودبدهید

سلام
با مراجعه به مرجع قضایی صادرکننده قرار قبولی وثیقه طی شرحی مراتب فوت متهم اعلام و تقاضای رفع بازداشت از سند نمایید

دادگاه با فوت متهم موظف به صدور قرار موقوفی تعقیب بوده و بالتبع وثیقه ایداعی شما نیز آزاد خواهد شد .

وثیقه از جمله تامینات مقرر در ماده ۱۲۹ قانون آئین دادرسی کیفری است و شرایط و ترتیب مقرر برای توقیف آن در ماده ۱۳۶ مکرر قانون موصوف معین شده است که چون با فوت محکوم حالتی خارج از شرایط منظور در ماده ۱۳۶ مکرر قانون آئین دادرسی کیفری ایجاد می شود موجبی برای ادامه بازداشت وثیقه نیست.