اشتباه در آدرس ملک قولنامه ای دردسرساز میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۶۴ #86625707

سلام تازگی مغازه ای را بصورته قولنامه ای خریداری کردم.تو قولنامه که دارای کد رهگیری و هولوگرام هست ادرس را بدین صورت نوشته کوی شهید------------------------ در حالیکه ادرسه درست کوی شهید ------------------------------ است.مغازه دارای کدپستی هم هست که استعلام گرفتم و ادرسه بصورته کوی شهید من-------------------- را تایید میکند.ایا این مشکل بعد ها میتواند باعث دردسر شود؟ متشکرم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اشتباه در ادرس مشکلی ایجاد نمی کند

باسلام درصورتی که کدپستی و کد رهگیری داشته باشد نمیتواند برای شما مشکل ساز شود میتوانید نسبت به اصلاح قولنامه یااخذ سند اقدام نمایید.

سلام. صحیح بودن ویا نبودن آدرس از شرایط صحیح بودن قولنامه ویا معامله نیست.پس نگران نباشید.

سلام . اداره ثبت و شهرداری با پلاک ثبتی برای املاک استعلام و سند را انتقال می دهند و با توجه به اینکه در ادرس اختلاف جزئی وجود دارد و البته کدپستی به درستی در قولنامه درج شده بعید است که دردسری برای شما باشد . اما چنانچه از این بابت نگرانید با مراجعه به مشاور املاک مربوطه درخواست اصلاح و یا اضافه نمودن توضیحات ( با درج آدرس صحیح ) را بنمایید

سلام اگر کدپستی و پلاک ثبتی صحیحا قید شود اشکالی پیش نمیاد و آدرس بعدا تصحیح می شود

در صورتی ک کد پستی صحیح باشد مشکلی پیش نخواهد آمد هرچند بهتر است نسبت ب اصلاح هرچ سریعتر آن اقدام نمایید

سلام
اگر کدپستی و سایر مشخصات از جمله پلاک ثبتی درست و صحیح است اشکال در آدرس مسئله ای نیست و می توانید اصلاح کنید.