برای فسخ؛ فرشنده ضرر و زیان که در قولنامه هست رو باید پرداخت کنه تا معامله فسخ بشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۱ #86579602

سلام
اپارتمانی را فروخته ایم ۶ ماه قبل مبلغ ۶۷۵ میلیون تومن که خریدار ۲۰۰ میلیون پرداخت کرده الباقی یه چک ۳ ماه و یه چک برای مهر ماه داده خانه اپارتمان دست مستاجر هست و مستاجر بلند نمیشه ملک را تحویل نمیدهد خریدار هم مبلغ چک را پاس نکرده و چک برگشت خورده میگه تا مستاجر ملک را تحویل ندهد من پول را نمیدهم والان خریدار رفته شکایت کرده و ادعای ضرر و زیان کرده و گفته باید ملک را بدهید الان ارزش ملک خیلی بیشتر از اون چیزی هست که ۶ ماه قبل خریداری شده و فروشنده پشیمان هست

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مبایعه نامه را بی دلیل نمی توان فسخ کرد. مگر درصورت رضایت طرفینی یا تححق شرایط فسخی که در خود قولنامه ذکر شده. باید مبایعه نامتون، تاریخ تحویل و شروط مندرج در آن بررسی شود‌