حقوق کارگری که ادعای طلب زیادتر از مزدش کرده چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #86579256

سلام کارگری چند روز در پروژه کار کرده و در آخر تمام‌ مزدش حساب شده بهمراه مخارج پول غذا و جای خوابش ولی الان بعداز دو سال ادعای طلب کرده و دو تا شاهد از کارگرا هم آورده و شورا هم رای داده و منو محکوم کردند قراردادادی هم نداشتیم . مگر نباید حتی اگا ادعای اون ثابت بشه حقش طبق حقوق اداره کار نباید محاسبه بشه ..و اینکه در آخر رای نوشته مستند به ماده ۱۹۷ دعوای مطروحه رد صلاح میباشد این یعنی چه .وچه اعتراضی میتونم بزارم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ماده ۱۹۷ مزبور که به سود شما می باشد و در واقع دعوای مطروحه را به استناد ان رد نموده اند چرا که ظاهرا ادله کافی نداشته است