اومده در خونه من و سر و صدا کردن و مایه آبروریزی من شده؛ میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۸ #86567599

سلام یکی هست که ادعا میکند که از من طلبکار هست و طلب دارد در صورتی که من هیچ گونه بدهی نسبت به اون فرد ندارم و هیچ گونه مدرکی هم ندارد ولی اومده در خونه من و سر و صدا کردن و مایه آبروریزی من شده.حالا من میتونم ازش شکایت کنم و ایا نتیجه بخش هس؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانی علیه وی اعلام شکایت کنی

درود
با داشتن دلایل و مدارک می توانید شکایت کنید.

با سلام
برای انتساب جرم ایجاد مزاحمت و توهین به ایشان لازم است مدارک محکمه پسندی ضمن طرح شکایت ارائه داده تا به نتیجه برسید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی به جرم مزاحمت طرح شکایت نمایید و یا پس از مراجعه ایشان به منزل شما با فوریت های پلیسی ۱۱۰تماس بگیرید ...

با سلام شما به جرم تهمت وافترا علیه ایشان شکایت کنید اگر ادله برای بدهی شما دارد باید در دادگاه ارائه دهد از جمله رسید یا شاهد در غیر این صورت افترا زده و مرتکب جرم شده است اعاده حیثیت کنید

با درود
اگر توهینی و مزاحمتی ایجاد کرده باشند ولو طلبکار باشد قابل پیگیری است

با سلام شما می توانید به جرم مزاحمت شکایت نمایید البته به ادله نیاز دارید