آیا حکم بدوی که بصورت غیابی صادر شده قابل تغییر است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۵۵ #86559282

با سلام . بنده بعنوان رئیس هیات مدیره یک شرکت تعاونی مسکن مهر می باشم . یکی از اعضا از بنده قبلا در خصوص کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کرده بود و خلاصه بعد از جلسات مختلف و ارایه مستندات مربوطه قرار منع تعقیب من صادر شد . بعد از مدتی دوباره شکایت کرده ولی از آنجاییکه پرونده های بنده بصورت مغرضانه متاسفانه توسط مسوولین تعاون و دادگاه پیگیری میشن ایندفعه با یک نامه ای از طرف اداره تعاون در خصوص تخلفات هیات مدیره شرکت ( البته هیچ تخلفی عینا ذکر نشده و بدون هیچ سند و گزارش مستند و کارشناسی ) به دادستان ، و نرفتن هیچ جلسه بنده ، بصورت غیابی خودشون حکم پرداخت ۱۵ تومن به شاکی و ۷ سال حبس تعزیری رو صادر کردن . به نظر شما میشه با ادله و مستندات مربوطه و به مصداق حکم قرار منع تقیب قبلی ، اونو در دادگاه تجدید نظر تغییر داد؟ یا اگرم خدای نکرده بر فرض که تغییر نکنه آیا میشه ۷ سال زندانی رو به صورت دیگه ای تبدیل کرد ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید از حکم صادره واخواهی نمایید و دفاعیات خویش را ارائه دهید برای پرسش های دیگر شما باییستی مدارک و پرونده تان مطالعه شود

در این خصوص شما میتوانید از حکم صادره واخواهی نمایید و دفاعیات خویش را ارائه دهید برای پرسش های دیگر شما باییستی مدارک و پرونده تان مطالعه شود ، پیشنهاد میکنم از طریق سایت بنیاد وکلا اقدام به رزرو وقت مشاوره تلفنی نمایید تا راهنمایی جامعی به شما ارائه گردد .

جهات تجدیدنظرخواهی به شرح زیر است :

الف – ادعای عدم اعتبار ادله یا مدارک استنادی دادگاه .

ب- ادعای مخالف بودن رای با قانون .

پ – ادعای عدم صلاحیت دادگاه صادر کننده رای یا وجود یکی از جهات رد دادرس .

ت – ادعای عدم توجه دادگاه به ادله ابرازی

سلام
حکم غیابی قابل اعتراض و واخواهی در همان دادگاه صادرکننده حکم می باشد ضمنا اگر قبلا به جرم شما رسیدگی وقرار منع تعقیب صادر و قطعی شده است،رسیدگی مجدد به همان اتهام با شکایت جدید خلاف مقررات قانونی می باشد زیرا موضوع اعتبار امر مختوم کیفری دارد..شایدهم به قرارمنع تعقیب اعتراض کردن و دادگاه جلب به دادرسی زده وشما برای اخرین دفاع دادسرا وجلسه دادگاه حاضر نشده اید که حکم غیابی صادر شده است ..به هر حال با وصف فوق ودر صورت اول موضوع جای نقض دادنامه غیابی وحتی مرحله تجدیدنظر را به لحاظ اعتبار امر مختوم ایجاب می کند یعنی به یک جرم طی شرایطی یکبار رسیدگی می شود...بارد فروض مطرح شده و فقدان سابقه کیفری شما در مرحله تجدید نظر نیز امکان تخفیف وتبدیل مجازات وجود دارد