حبس خانگی به چه کسانی داده میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۳ #86532593

حبس خانگی به کسی که قتل هم کرده باشد داده میشود؟ تنها باید بماند یا کنار خانواده اش؟

مشاوره حقوقی قتل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید است در این مورد اینگونه تصمیم گیری شود…

بستگی به نظر قاضی دارد و امکان پذیر می باشد.

با درود خیر حبس خانگی در این فرض منتفی است.

سلام خیر حبس خانگی در ارتباط با جرایمی مانند قتل مورد پذیرش نمی باشد

خیر همچین چیزی وجود ندارد. مجازات قتل عمد قصاص بوده و حتی در صورت رضایت اولیای دم مجرم در زندان خواهد ماند.

خیر به کسی که مرتکب قتل باشد دادا نمیشود ،حبس خانگی برای جرایم خاص مثل جرایم سیاسی داده میشود و در برخی موارد و تحت شرایطی در جرایم نوجوانان که ممکن است حکم به مجازات حبس در دو روز اخر هفته در خانه داده شود